Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’nin il kongresi 23 Kasım’da

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi, 23 Kasım Pazar günü yapılacak 4. Olağan İl Kongresi öncesi son yönetim kurulu toplantısını, İl Başkanlığı Erdal Gümüş Toplantı Salonu’nda geniş katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Yönetimi, 23 Kasım Pazar günü yapılacak

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mısırlıoğlu, kongre sürecine giden yolda bugüne kadar yapılan çalışmaların ayrıntılı bir değerlendirmesini yaptı. İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da giderek güçlenen teşkilat yapısına dikkat çeken Mısırlıoğlu, saha çalışmaları, üye kayıtları, ilçe teşkilatlarının faaliyetleri ve parti programının vatandaşlara anlatılması noktasında gelinen aşamayı yönetim kuruluyla paylaştı. Mısırlıoğlu, konuşmasında şu noktaların altını çizdi: “Afyonkarahisar teşkilatımız, zor şartlar altında bile yılmadan mücadele etmiş, her ilçede, her mahallede vatandaşımızın sorununa dokunmayı başarmıştır. Bu süreç bir kişinin değil, hepimizin ortak emeğidir. Her bir yönetim kurulu üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

KONGRE HAZIRLIKLARI MASAYA YATIRILDI


Toplantının devamında, 23 Kasım Pazar günü gerçekleşecek 4. Olağan İl Kongresi’nin tüm hazırlıkları detaylı şekilde ele alındı. Konular tek tek değerlendirilerek son şekline kavuşturuldu. Mısırlıoğlu, kongrenin sadece bir seçim süreci değil, aynı zamanda İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki birlik ve kararlılığını göstereceği önemli bir gün olduğunu ifade etti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Toplantıda söz alan yönetim kurulu üyeleri de düşüncelerini paylaşarak teşkilatın kongreye yüksek motivasyonla hazır olduğunu dile getirdi. Ortak görüş, İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da daha güçlü bir teşkilat yapısı ve daha etkin bir siyasal duruşla yoluna devam edeceği yönünde oldu. Yaklaşık iki saat süren toplantı, yönetim kurulu üyelerinin toplu şekilde verdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Fotoğraf, kongre öncesi yönetimin birlik ve beraberlik mesajını sembolik olarak yansıttı. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, 23 Kasım’daki kongreye güçlü, disiplinli ve kararlı bir hazırlıkla gitmeye hazır olduğunu ortaya koydu.

Verified by MonsterInsights