İYİ Parti, Türkiye’de bir ilke imza atarak Afyonkarahisar sokaklarında dikkat çeken bir reklam çalışmasına başladı. Genel Merkez tarafından hazırlanan proje kapsamında sekiz scooter’lı genç, sırtlarındaki LED ekranlarla, ayrıca iki LED ekranlı araçla birlikte vatandaşlara İYİ Parti ve Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun mesajlarını ulaştırıyor.
“Her Sokakta, Her Vatandaşa Ulaşacağız”
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, çalışma hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“LED ekranlarda hemşerilerimize genel başkanımızın mesajlarını en net şekilde ulaştıracağız. İki gün boyunca şehrin her sokağında ve caddesinde bu çalışmayı sürdüreceğiz. Genel Merkezimizin hazırladığı görseller ve ses kayıtlarıyla donatılmış iki LED ekranlı araç ve sekiz scooter’lı gençle birebir halkımıza ulaşacağız.”
“Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz”
Mısırlıoğlu, reklam anlayışında yeni bir dönem başlattıklarını vurgulayarak, “Bu çalışma ile reklamı doğrudan kişiye ulaştırıyoruz. Yalnızca yayalara değil, sürücülere ve evlerinde bulunan vatandaşlarımıza da hitap edecek. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz” dedi.
Afyonkarahisar’da İki Günlük Tanıtım
Çalışma kapsamında:
-
Sekiz scooter’lı genç sırtlarında LED ekranlarla şehrin cadde ve sokaklarını dolaşacak.
-
İki LED ekranlı araç, özel hazırlanan içerikleri hem görsel hem de sesli olarak yayınlayacak.
-
Proje, iki gün boyunca Afyonkarahisar’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşturulacak.
“Hemşerilerimizi Takip Etmeye Davet Ediyorum”
Son olarak vatandaşlara çağrı yapan Mısırlıoğlu, “Ekiplerimizi sokaklarda gördüğünüzde dikkatle takip edin. Tüm hemşerilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.