Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gerçekleri çarpıtıp CHP’ye mal edemezsiniz”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bir haber sitesinde yayımlanan ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran iddialar üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, AK Partili Bayat eski Belediye Başkanı Kadir Üçer ile ilgili ortaya atılan hırsızlık ve usulsüzlük iddialarının, kamuoyunda CHP döneminde gerçekleşmiş gibi sunulmasının gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bir haber sitesinde yayımlanan ve sosyal

CHP İl Başkanlığı, kamuoyunu yanlış yönlendiren bu paylaşımların “bilinçli bir algı operasyonu” olduğunu ifade ederek, Kadir Üçer’in siyasi geçmişine dikkat çekti.

Açıklamada, Üçer’in 2014 seçimlerinde CHP’den seçilmiş olsa da yalnızca 9 ay partide kaldığı, ardından istifa ederek AK Parti’ye katıldığı ve görev süresinin yaklaşık 4 yılını AK Parti çatısı altında tamamladığı hatırlatıldı. Söz konusu iddiaların da 2017 yılına ait olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün sosyal medyada dolaşıma sokulan iddiaların hangi döneme ait olduğu açıktır. CHP’ye birkaç ay uğrayıp yıllarca AKP’de görev yapan bir kişinin icraatlarını partimize mal etmeye çalışmak, siyasi hafızaya saygısızlıktır. Gerçeklerin bu derece çarpıtılması kabul edilemez.” CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, basına ve kamuoyuna “gerçekleri çarpıtmama” çağrısında bulundu. Partinin adını karalamaya yönelik manipülatif yayınların takipçisi olacaklarını belirten İl Başkanlığı, “Halkımızın doğru bilgiye ulaşması için hukuki ve siyasi tüm adımlar atılacaktır.” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Verified by MonsterInsights