Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğlence mekanı sahibine kurşun yağdırdılar!

Zeytinburnu’nda bulunan bina bahçesinde, eğlence mekanı sahibi Sezai Gülmez, motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kolundan yaralanan Gülmez hastaneye kaldırılırken, kaçan şüpheliler Beyoğlu’nda yakalandı.

Zeytinburnu’nda bulunan bina bahçesinde, eğlence mekanı sahibi Sezai Gülmez, motosikletli

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezai Gülmez, vakıfla yapacağı toplantı için hastaneye geldiği sırada takip edildi. Bahçede motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Gülmez, kurşunun bileğinden girmesiyle yaralandı. O anları anlatan Gülmez, “Bu 4’üncü saldırı oldu. Kendimi içeri zor attım,” dedi.

Şüpheliler Beyoğlu’nda Yakalandı

Olay sonrası kaçan motosikletli saldırganlar polis ekipleri tarafından Beyoğlu’nda yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin A.K. ve Ş.D. olduğu, motosikletin ise çalıntı olduğu belirlendi. A.K.’nin 11 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Şahısların üzerinde yapılan aramada 1 silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Yaralı Sezai Gülmez, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights