Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Afyonkarahisar’da Anlamlı Okuma Etkinliği

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kent genelinde kapsamlı bir okuma etkinliği başlattı. Ailelerin çocuklarıyla birlikte kitap okumasını teşvik eden etkinlik, şehirde geniş yankı uyandırdı.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Afyonkarahisar Valisi Doç.

Vali Yiğitbaşı, farklı ilçelerden ailelerin evlerinde gerçekleştirdiği okuma anlarını da resmi sosyal medya hesabından tek tek paylaşarak farkındalığı artırdı. Paylaşılan görüntüler hem renkli hem de duygu dolu anlara sahne olurken, etkinlik toplumun tüm kesimlerinden takdir topladı.

Etkinlik kapsamında ailelerin çocuklarıyla geçirdiği bu özel anlar, hem çocuk haklarına dikkat çekti hem de ortak okuma kültürünün önemini bir kez daha ortaya koydu.

Verified by MonsterInsights