Çanakkale’de Truva Turizm’e ait yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyon ve bir de otomobilin karıştığı kaza sonrasında ekipler Çanakkale Ezine Karayolunun kapanan bölümünün açılması için çalışmalar başlatıldı. Otobüs enkazı bölgede getirilen vinç ile tıra yüklenerek kaldırıldı.
Kaza saat 13.00 sıralarında Çanakkale-Ezine Karayolundaki bir benzin istasyonu yakınlarında meydana geldi. Truva Turizm’e ait yolcu otobüsü tomruk yüklü kamyon ve otomobilin karıştığı kazada 8 kişi hayatını kaybetti. 20 kişi de yaralandı.
Kurtarma çalışmaları sonrasında kaza yapan yolcu otobüsü bölgeye getirilen vinç ile düştüğü şarampolden kaldırılarak getirilen tıra yüklendi. Yolcu otobüsü daha sonra bölgede bulunan yedi emin deposuna çekildi. Ekipler yoldan enkazların kaldırılmasının ardından yolun tekrar trafiğe açılması için temizlik çalışmalarına başladı.
Çanakkale’de 8 kişinin öldüğü kazada enkaza dönen otobüs vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı
Çanakkale’de Truva Turizm’e ait yolcu otobüsü ile tomruk yüklü kamyon ve bir de otomobilin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.

19
29
39
49
59
69
79
89
99
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.