Düzenlenen etkinliğe; Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Aslan, AK Parti Bursa İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve İl Başkan Yardımcısı Kadir Çetin, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Encümen Üyeleri ile MHP Bursa İl Başkanlığı temsilcileri katıldı.

Programda ayrıca, Bursa’nın bir önceki dönem Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bursa İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Mudanya Kaymakamı Ayan Terzi ve Osmangazi Kaymakamı Ali Partal da yer aldı. Katılımcılara, dernek yönetimi tarafından teşekkür edilerek şükranlar sunuldu.

Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan isimler de unutulmadı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’a verdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkür edildi.

Gecede yöresel kültüre de yer verilirken, yöresel sanatçı “Gabı Gabı” lakaplı Mustafa Özkula ile Pala kardeşler, İlkay Tinaztepe’ye katkılarından ötürü teşekkür edildi. Etkinliğin hazırlanmasında büyük emeği bulunan ancak rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan Hamza Top’a da dernek yönetimi tarafından “sonsuz teşekkür” iletildi.

Dernek yetkilileri, bu tür organizasyonların hem Afyonkarahisarlılar arasındaki bağları güçlendirdiğini hem de Bursa’da önemli bir dayanışma örneği sergilediğini vurguladı.
