Kamu Çalışanlarına Yeni Yıl Öncesi Ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yeni yıl öncesinde şehirde kesintisiz hizmet sunan kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde, 2025 yılı boyunca yürütülen çalışmalar için teşekkür edilirken, 2026 yılına ilişkin temenniler paylaşıldı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne Özel Vurgu

Başkan Köksal, özellikle 112 Acil Çağrı Merkezi başta olmak üzere kentin güvenliği ve huzuru için gece gündüz görev yapan kurum personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti. Ziyaretler sırasında çalışanlarla sohbet eden Köksal, gösterilen fedakârlıkların Afyonkarahisar için büyük önem taşıdığını ifade etti.
Birlik ve Dayanışma Mesajı

Ziyaretlerde personele sağlık, huzur ve başarı dileklerini ileten Başkan Köksal, yeni yılda da Afyonkarahisar için birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
“Emek Veren Herkese Minnettarız”

Başkan Köksal açıklamasında, Afyonkarahisar’a değer katan tüm çalışanlara teşekkür ederek, geride bırakılan yıl için emek veren herkese minnettar olduklarını belirtti. Köksal, 2026 yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak, şehir için aynı kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.


