Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Alanya ile 16.randevuda

Galatasaray Alanya ile 16.randevuda
 

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bugün deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecek.

  Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray bugün saat 20.00’de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 84 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Turuncu-yeşilliler ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 42 puanla 10. sırada yer alıyor.  
  1. RANDEVU

Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, turuncu-yeşilliler ise 3 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Aslan’ın 35 golüne, Akdeniz ekibi 17 golle cevap verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakayı Galatasaray 4-0’lık skorla kazandı.  

DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray bu sezon Süper Lig’de deplasmanda 15 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve 36 puanla bu alanda ikinci sırada yer alıyor. Aslan son olarak dış sahada Kasımpaşa ile mücadele etti ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.>>>İHA
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul