Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirdağspor sahada 6 kişi kaldı, maç tatil edildi

Emirdağspor sahada 6 kişi kaldı, maç tatil edildi

Belediye Bolvadin Termalspor 12 dakikada attığı 7 golle öne geçerken, Emirdağspor’un sakatlıklar nedeniyle sahada 6 kişi kalması üzerine maç tatil edildi.

 

Bölgesel Amatör Lig’de kötü bir sezon geçiren ve ligden düşmesi kesinleşen Emirdağspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Bolvadin Termalspor’a ev sahipliği yaptı. Sahaya çıkacak kadroyu tamamlamakta zorlanan Emirdağspor, sakatlıklar nedeniyle sahada 6 kişi kalınca, karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti.

Emirdağ İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya rahat başlayan Belediye Bolvadin Termalspor, dakikalar 17’yi gösterirken skorda 7-0 üstünlük sağladı. Belediye Bolvadin Termalspor’un golleri 5 ve 10.dakikalarda İlker Ataseven, 13 ve 17.dakikalarda Halil Çelik, 7.dakikada Recep Yaşar, 13.dakikada Gökhan Dinçer ve 15.dakikada İsmail Şahin’den geldi.

Gol perdesini 5.dakikada açan ve 12 dakikada 7 gol atan Belediye Bolvadin Termalspor rahat bir tempoda oynarken, bu süre içerisinde Emirdağsporlu futbolcular peş peşe sakatlık geçirmeye başladılar ve ilk yarının sonları yaklaşırken Emirdağ’ın kırmızı beyazlı takımı sahada 6 kişi kaldı.

Bunun üzerine maçın hakemi Görkem Öztürk, Emirdağspor sahada 6 kişi kaldığı için müsabakayı tatil etti.

Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul