Projenin ekmek üretimini üstlenen Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci çalışmalar hakkında okul idarecilerinden detaylı bilgi aldı.
Şube Müdürleri Mustafa Günay ve Hayati Duman’ın eşlik ettiği ziyarette okulda üretimi yapılan tam buğday ekmeğinin hazırlanma sürecini inceleyen İl Müdürü Miraç Sünnetci, “Meslek liselerimiz hem öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştiriyor hem de topluma katkı sağlayan üretim süreçleriyle örnek teşkil ediyor. Sağlıklı beslenmeyi teşvik eden ‘Gelenekten Geleceğe Sağlıklı Nesillere’ projemizle de öğrencilerimiz geleceğe değer katıyor. Bu projemizle merkeze bağlı köy ve kasabalarda bulunan öğrencilerimizin tamamına ulaşmanın yanında, sağlıklı beslenmeye farkındalık yaratmak amacıyla merkez okullarımızda da üretim kapasitemize göre haftada 2-3 okul olacak şekilde dağıtım yapıyoruz. Projenin tarhanaları kadın kooperatiflerince titizlikle üretilirken ekmeklerimiz Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde her türlü hijyene dikkat edilerek üretilmektedir. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
İncelemelerin ardından okuldaki ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

