Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Gündemimize başlamadan önce, Hayri Güney’in yerine Meclis Üyesi olarak aramıza katılan Hatice Garipçin Hanımefendiye hoş geldiniz diyorum. Ayrıca, Yazgı Külcüoğlu adına aramıza katılan Muhammed Mustafa Koca’ya da hoş geldiniz diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli arkadaşlar, 87 Meclis Üyemizin tamamının Afyon’a hizmet etmek için elinden gelen her türlü çalışmayı yapacağına ve çabayı göstereceğine inanarak toplantımızı başlatıyorum” ifadelerini kullandı.
TOPLANTIDA MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantının ikinci – dördüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde 2024 yılı Şubat ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı. Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2024 yılı Şubat ayı hesap hülasası oy birliği ile tasdik edildi. Toplantının dördüncü gündem maddesinde Güzellik Salonu İşletmeleri Azami Fiyat Tarifesi oy çokluğu ile onaylandı. Toplantının beşinci gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Topal, Yönetim Kurulu’nun Şubat – Mart 2025 faaliyetleri hakkında sunum yaptı.
BAŞKAN SERTESER BİR KONUŞMA YAPTI
Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının son gündem maddesi olan dilek ve temenniler kısmında; Ali İhsan Çiloğlu görüş ve önerileri için söz aldı. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Meclis Üyeleri’ne toplantıya gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı Ramazan Bayramı’nın tüm Meclis Üyelerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek toplantıyı kapattı. >>>Haber Merkezi