Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi (Zafer Teknopark A.Ş.) Yönetim Kurulu Toplantısı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi adına Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını (UTSO) temsilen Naci Utku Yumuşak, Uşak Organize Sanayi Bölgesini (UOSB) temsilen Bölge Müdür V. Bülent Yıldırım ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Boz katıldı.
PROJELERE İLİŞKİN BİLGİLER VERİLDİ
Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısının açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş yaptı. Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir’in yönetim kurulu başkanı ve üyelerini bilgilendirmek üzere bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda; Afyonkarahisar ve Uşak’ta başvuru ve değerlendirme aşamasında olan projelere ilişkin bilgiler verildi. İnşaatı tamamlanan ve tefrişat sürecinde olan Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Teknopark hakkında yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi. Toplantıda Afyonkarahisar ve Uşak’ta faaliyette olan Teknopark birimlerinin mevcut durumu ve gelecek projeksiyonu değerlendirilerek 2025 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler ve genel konular üzerinde kararlar alındı. Ayrıca toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile 1 ay içerisinde Zafer Teknopark A.Ş’nin sermaye artırımı için olağanüstü Genel Kurul yapılmasına karar verildi. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi. >>>Haber Merkezi