Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm ekibi, Culinary Forum’a katıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotelde düzenlenen Culinary Forum 2025’e katıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri,

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotelde düzenlenen Culinary Forum 2025’e katıldı.

“Xperience” temasıyla gerçekleştirilen ve iki gün süren Culinary Foruma, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elbeyi Pelit, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş, Araştırma Görevlisi Nurullah Kart ve Araş. Gör. Zeynep Utkan ile birlikte öğrenciler katıldı. Şef ve EKS Mutfak Akademisi Kurucusu Eyüp Kemal Sevinç’in moderatörlüğünü yaptığı “Gastronomi Eğitiminde Akademik Senaryolar” konulu panelde konuşmacı olarak yer alan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elbeyi Pelit, gastronomi eğitimine dair değerlendirmelerde bulundu. Pelit, “Gastronomi eğitimi, teori ve uygulamanın dengeli şekilde yürütülmesini gerektirir. Sektörle güçlü iş birlikleri kurarak öğrencilerin mutfakta deneyim kazanması, aynı zamanda finansal, yönetsel ve sürdürülebilirlik odaklı becerilerle desteklenmesi büyük önem taşımaktadır. Bu bütüncül yaklaşım, geleceğin şeflerini sadece mutfakta değil, sektörde de başarıya taşıyacaktır” dedi.>>>Haber Merkezi

Verified by MonsterInsights