Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere gıda güvenliği anlatıldı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere gıda güvenliği ve hijyeni anlatıldı.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere gıda güvenliği

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Yerli Malı Haftası etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “Her yıl Aralık ayı içerisinde kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehit Murat Saraç İlkokulu tarafından yapılan davet üzerine müdürlüğümüz teknik elemanlarınca geniş kapsamlı kutlama etkinliğinde bulunuldu. Öğrencilere gıda güvenliği ve hijyeni, organik tarım ile bireysel su kullanımında su tasarrufuna yönelik eğitimler verildi. Öğrencilere bireysel su kullanımı bilgilendirme lifletleri ile şapka dağıtımı gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.

AFYONKARAHİSAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERE GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYENİ ANLATILDI. (GÖKTEN CEYLAN/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere gıda güvenliği ve hijyeni anlatıldı.
Verified by MonsterInsights