Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akademi, sektör ve öğrenci buluşmaları

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesinde “Akademi, Sektör ve Öğrenci

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesinde “Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları: Manda Sütünden Üretilen Ürünlerin Özellikleri” semineri ile başladı.

Reha Kora konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte; AKÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kılınç, “Manda Sütünden Üretilen Ürünlerin Özellikleri” konusunu anlattı. Kılınç, manda sütünün özelliklerini ve manda sütünden elde edilebilecek ürünlerin üretim süreçlerini aktardı. Etkinliğe; Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Gonca Aytaş ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Verified by MonsterInsights