Afyon Kocatepe Üniversitesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi. Siber saldırının kısa sürede tespit edildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını açıklayan Üniversite, kişisel verilerin sızdığına dair bir iz kaydı olmadığını duyurdu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin sitesi hacklendi mi?
CNBC-E’nin yayımladığı habere göre Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin öğrneci bilgi sitesi hacklendi ve öğrencilerin kişisel bilgileri siber suçluların eline geçti. Üniversite konuya dair açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.