AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, öğrencilerle birlikte sıraya girerek yemekhanede “Sakala Çarpan Çorbası”, “Afyon Kebabı” ve “Ekmek Kadayıfı”ndan oluşan menüyü tattı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar, Prof. Dr. İbrahim Keleş ve Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer de etkinlikte öğrencilerle aynı masada yer aldı.
Yemek sonrası Merkezi Kantin’in şark köşesinde öğrencilerle çay içip sohbet eden Prof. Dr. Aslan, AFSÜ’nün her zaman öğrencilerinin yanında olduğunu vurguladı. Öneri ve talepler için ilgili birimlere başvurabileceklerini hatırlatan Aslan, yeni akademik yılın verimli ve başarılı geçmesini diledi.
Afyon mutfağını çok beğendiklerini dile getiren öğrenciler, böylesi anlamlı bir sürpriz için Prof. Dr. Aslan’a ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür etti.