Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Belediye başkanlarımızın verdiği taahhütlerin arkasındayız”

“Belediye başkanlarımızın verdiği taahhütlerin arkasındayız”
Kanal3’te Megabirlik Genel Müdürü Selcen Dilek Çöygün’ün sunduğu Mega Siyaset programına konuk olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlarımızın verdiği taahhütlerin arkasındayız. Biz Afyon için, Afyon’un yararına, faydasına olan her türlü hizmette bütün belediyelerin yanındayız” dedi.   Kanal3’te Megabirlik Genel Müdürü Selcen Dilek Çöygün’ün sunduğu Mega Siyaset programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven konuk oldu. Yurdunuseven, yerel seçimleri değerlendirerek, “Biz her zaman 22 yıllık bütün seçim çalışmalarımızda şunu söylemiştik. Vatandaşın söylediği, sandıkta verdiği cevap bizim için baş tacıdır. 31 Mart’taki tercihine de her zaman saygı duyuyoruz. Seçim sürecinde il belediye başkan adayımızla, ilçelerdeki, beldelerdeki belediye başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte el ele kol kola yürüdük. Şu anda belediye başkanlarımızın verdiği taahhütlerin arkasındayız. Biz Afyon için, Afyon’un yararına, faydasına olan her türlü hizmette bütün belediyelerin yanındayız” dedi.

 

“BİZ DEVLET İÇİN, MİLLET İÇİN

BİR ARAYA GELMİŞ İTTİFAKIZ”

“AK Parti bugüne kadar gördüğünüz en teşkilatçı en sistematik raporlamasını en güzel yapan ve bundan sonuç çıkarıp uygulamaya koyan bir partidir” diyen Yurdunuseven, “İnşallah taahhütlerimizi Sayın Cumhurbaşkanımız zaman içerisinde gerçekleştirecektir. Cumhur İttifakı açık ve net olarak devam ediyor ve daha çok güçlenerek devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın derdi tasası, devletimiz ve milletimizdir. Bunu özellikle üstünü vurgulamak istiyorum. Biz devlet için, millet için bir araya gelmiş ittifakız. Diğer muhalefet ittifakının söylediği gibi menfaat birlikteliği değiliz” diye konuştu.  

“CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yurdunuseven, “Geçen dönemde bizim 35 belediyemiz vardı. Bu dönem 33 belediyemiz var ama Merkez Belediyeyi kaybettiğimiz için zannediliyor ki Afyon’un tamamı CHP oldu. 60 belediyenin 33 belediyesi AK Parti belediyeciliğinde dolayısıyla burada bir sıkıntı yok. Biz Cumhur İttifakı ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

HUZUREVİ PROJESİ

Afyonkarahisar Merkez’de huzurevi yapımı için 2 Mayıs’ta ihalesinin yapılacağını kaydeden Yurdunuseven, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte seçim öncesinde müjdesini birlikte vermiştik. 2 Mayıs’ta ihaleye çıkılacak. 30-45 gün içerisinde yer teslimi yapılır. Ondan sonra faaliyet başlayacak. Biz de destek olacağız. Sayın Bakanımız sağ olsun bu konuda çok destek oluyor.  Bitme süresini 36 ay diye biliyorum. Biz bir an önce Sayın Bakanımızın desteğiyle bu süreci de biraz daha hızlandırıp gerekli desteğiyle sağlayıp buraya huzurevine kavuşturmayı istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“EMNİYETİMİZ VE SAVCILIĞIMIZ OLAYA EL ATTI”

Afyonkarahisar Belediyesi’ndeki böcek iddialarına ilişkin olarak açıklama yapan Yurdunuseven, “Hala ortada bir şey yok. Tabi emniyetimiz ve savcılığımız olaya el attı. Onların raporun çıkmasını bekliyoruz. Bir rapor okuduktan sonra biz değerlendirme yapabiliriz.  Ondan 1 buçuk ay önce Sayın Cumhurbaşkanımız o odaya girmiş ve o odadan biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız gelmeden önce bütün alanlar özellikle köpekler vasıtasıyla her türlü anlamda denetlenir kontrol edilir ve o oda Cumhurbaşkanımız girinceye kadar denetleme sonrası kapatılır. Hiç kimse giripte o odaya müdahale edemez. Hiç kimse giremez. Biz bir milletvekili olarak o odaya giremeyiz. Ancak bir bakan düzeyinde ya da Sayın Cumhurbaşkanımız kendileri teşrif ederler. Dolayısıyla burada bu 1 buçuk ay önce arama yapılmış yerden sonra kalkıpta böyle bir şeyi iddia etmek. Dediğim gibi vatandaşımızın taktirine bırakırız. Zaman her şeye kadirdir. Onu görüceğiz. Biz derdimiz tasamız Afyonkarahisar için bir şeyler yapabilmektir. Afyonkarahisar için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyoruz ve bu taş üstüne taş koyduğunu gördüğümüz herkese de destek olmaya devam edeceğiz. Derdimiz tasamız Afyon’dur, Türkiye’dir, milletimizdir, devletimizdir” ifadelerini kullandı.>>>Mustafa Bayer  
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul