Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangın Faciası: Nene ve Torun Yan Yana Defnedildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden nene ve engelli torununun cenazesi yan yana toprağa verildi. Olay, mahallede büyük üzüntüye yol açtı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden nene ve engelli

Mersin’in Tarsus ilçesi Böğrüeğri Mahallesi’nde gece 02.00 sıralarında bir evde yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine ambulans, itfaiye, orman ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken, evde 66 yaşındaki Ümmügülsüm ve engelli torunu 19 yaşındaki Hamdican Doğan’ın cansız bedenleri bulundu. Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldıktan sonra tekrar mahalleye getirilerek Böğrüeğri Mezarlığı karşısındaki meydanda kılınan cenaze namazının ardından yan yana toprağa verildi.

Yangında kardeşi ve yeğenini kaybeden Fazıl Doğan, olay anını anlatarak elektrik kontağından yangının çıktığını düşündüklerini belirtti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen ablası ve yeğeninin kurtarılamadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights