Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uslanmayan uyuşturucu satıcısı 4 bin sentetik hapla yine yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir yıl önce uyuşturucu madde ticareti yaparken yakalanan şahıs, aynı suçu işlerken tam bir yıl sonra aynı gün yine narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olan çok sayıda sentetik uyuşturucu hap ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir yıl önce uyuşturucu madde ticareti yaparken

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, daha önceden de aynı suçtan kaydı bulunan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Aylarca Süren Titiz Takip Sonuç Verdi

Narkotik ekiplerinin aylarca süren fiziki takibi ve saha çalışmaları neticesinde, uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 28 yaşındaki A.D. isimli şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında şüphelinin ikametgahında ve uyuşturucu maddeleri saklamak için kullandığı “zula” olarak tabir edilen bir başka adreste arama yapıldı. Yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 350 bin Türk Lirası olarak değerlendirilen 3 bin 903 adet sentetik uyuşturucu hap ile üç parça halinde toplam 1.33 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Bir Yıl Sonra Aynı Tarihte Tekrar Yakalandı

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüpheli A.D.’nin tam bir yıl önce, yine yüklü miktarda sentetik hap ve uyuşturucu madde satarken Ayvalık Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandığını ve hakkında yasal işlem yapıldığını tespit etti. Şüphelinin, bir önceki suçundan tam bir yıl sonra aynı gün tekrar yakalanması dikkat çekti. Emniyetteki ifade ve sorgu işlemleri tamamlanan A.D., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights