Olay, sabah 09.30 sularında Fevzi Çakmak Mahallesi Halkalı Caddesi üzerinde bir restoranın önünde meydana geldi. İddiaya göre Botan B., arkadaşını kandırarak sahte kadın profiliyle yazıştı. Durumu öğrenen F.C., büyük öfkeye kapıldı. İki genç sabah saatlerinde karşılaşınca çıkan tartışma kavgaya dönüştü. F.C., yanında taşıdığı bıçakla Botan B.’yi sırtından defalarca bıçakladı.
Ağır yaralanan genç çevredekilerin yardımı ve ihbarı üzerine hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçan şüpheli kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Cinayet anı güvenlik kameralarına yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, dijital kimlik sahtekarlığı ve gençler arasında artan şiddet eğilimine karşı aileleri ve toplumu daha dikkatli olmaya çağırdı.