Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Marmaris’te düzenlenen silah operasyonunda 6 şüpheli tutuklandı.
Marmaris ilçesinde ellerinde ruhsatsız silah bulunduğu tespit edilen şüphelilerin ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Şüphelilerin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; 6 adet ruhsatsız tabanca, ruhsatsız pompalı tüfek, kurusıkı tabanca ve 154 adet tabancalara ait mermi ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak 9 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Silah Operasyonu: 6 Tutuklama
Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Marmaris’te düzenlenen silah operasyonunda 6 kişiyi tutukladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.