Dün Kastamonu’nun Abana ilçesinde yürekleri burkan bir kaza yaşandı. Sahil bölgesinde temizlik faaliyetleri yürüten bir iş makinesi, dinlenmekte olan Nergiz Acar isimli vatandaşı fark etmeyerek ölümüne neden oldu.
Detaylar Netleşiyor
Alınan bilgilere göre, 65 yaşındaki Nergiz Acar, Abana sahilinde güneşlenmek üzere uzandığı sırada, bölgede görevli olan ve kimliği açıklanmayan bir iş makinesi operatörünün kullandığı aracın altında kaldı. Kazanın, operatörün talihsiz kadını fark edememesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Nergiz Acar’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.
Adli Süreç Başladı
Olayın ardından hızla bölgeye intikal eden sağlık ve emniyet ekipleri, gerekli müdahaleleri yaparak incelemelerde bulundu. Nergiz Acar’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kazaya karışan iş makinesi operatörü, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen operatör, mahkeme karşısına çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.