Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Panik Anları: 6.2’lik Depreme Berberde Yakalandılar

İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde büyük korkuya

İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde büyük korkuya neden oldu. Silivri açıklarında kaydedilen 3.9’luk sarsıntının ardından kısa süre içinde yaşanan ikinci büyük deprem, Eyüpsultan’da bir berber dükkanında panik dolu anlara sahne oldu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, deprem anında içeride bulunan vatandaşların hızla dışarıya koştuğu görülüyor. Sandalyelerden fırlayan müşteriler ve çalışanlar, sarsıntının etkisiyle büyük bir korku yaşadı.

Depremin ardından açıklama yapan bazı vatandaşlar, sarsıntının şiddetini ilk başta anlamadıklarını, ancak berber koltuklarının sallanmasıyla birlikte büyük bir panikle dışarı çıktıklarını ifade etti.

İstanbul genelinde hissedilen deprem, can kaybı ya da ciddi bir hasara yol açmazken, özellikle kamuya açık alanlarda yaşanan panik dikkat çekti.

Verified by MonsterInsights