Elazığ’da bir otoparka düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda 1 kişi yaralandı.
Olay, İcadiye Mahallesinde bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri tespit edilemeyen kişi ve kişiler tarafından otoparka pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda otoparkın temizlik işleriyle uğraştığı öğrenilen İ.Ç. bacağından yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Otoparka Pompalı Tüfekli Saldırı: 1 Kişi Yaralandı
Bir otoparka düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda, temizlik görevlisi İ.Ç. bacağından yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı, tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.