Bir otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada, araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Olay, bir kavşakta gerçekleşti ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle başladı.

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole giren otomobilde 4 kişi yaralandı.
Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Yuvarlandı
Ö.Ö. yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan araç, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve araçtaki diğer üç kişi çeşitli yaralanmalarla karşılaştı.
Yaralılara Hızlı Müdahale
Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin detaylı bilgi paylaşılmadı.
Jandarma Soruşturma Başlattı
Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine yol açan nedenlerin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.