Fethiye ve Büyük Yayla mahallelerindeki ormanlık alanda sabah 08.30 civarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın tüm müdahalelere rağmen büyümeye devam ediyor. Yükselen alevlere havadan olmak üzere, 3 tanesi Orman İl Müdürlüğü, 1 tanesi ise jandarmaya ait olan toplamda 4 tane helikopter, 1 tane Orman İl Müdürlüğü’ne ait yangın söndürme uçağı ile müdahale ediyor. Karadan ise, çokça arazöz ile yangının büyütmesine engel olmaya çalışılıyor. Yangına müdahale eden ekipler arasında Bölge Müdürü İsmail Çetin’de bulunuyor. Yangının başlamasının ardından yangın alanına hızlıca giden Çetin, ekiplerle ile birlikte mücadele veriyor. Çetin’inde aralarında bulunduğu ekibin içinde bulunduğu iş makinası alevler içinde kaldı. Acil kod veren ekibin imdadına ise helikopter yetişti. Helikopter iş makinasına su atarak facianın önüne geçti. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmadı.
Orman Bölge Müdürü yangının ortasında kaldı
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden ekibin içinde bulunan Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin ve ekip arkadaşları alevlerin içinde kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.