Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mağaraya düşen üniversite öğrencisi için ekipler seferber oldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Konarı Kanyonu’nda arkadaşlarıyla piknik yapan bir üniversite öğrencisi, dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten bir mağaraya düştü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye ve jandarma ekiplerinin yaklaşık iki saat süren zorlu çalışması sonucu genç, yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki Konarı Kanyonu'nda arkadaşlarıyla piknik yapan bir üniversite

Karabük’ün doğal güzellikleriyle bilinen Safranbolu ilçesi, arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirmek isteyen bir üniversite öğrencisi için endişe verici anlara sahne oldu. Konarı Kanyonu’nda gerçekleşen olayda, genç bir bireyin yüksekten düşmesi üzerine bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi yönlendirildi.

Piknik Gezisi Tehlikeye Dönüştü

Edinilen bilgilere göre, üniversite öğrencisi Kadir Ö., Konarı Kanyonu’nda arkadaş grubuyla piknik yaparken gezinti sırasında dengesini kaybetti. Talihsiz bir an yaşayan genç, yaklaşık 5 metre yükseklikteki bir noktadan kayarak bölgedeki bir mağaranın içine düştü. Kadir Ö.’nün düştüğünü gören arkadaşlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle olay yerine anında ekipler sevk edildi.

KARABÜK’ÜN SAFRANBOLU İLÇESİNDE PİKNİK YAPARKEN 5 METRE YÜKSEKLİKTEN MAĞARAYA DÜŞEN GENÇ EKİPLERCE KURTARILDI. (RIDVAN BOSTANCI – TUNAKAN YILDIRIM/KARABÜK-İHA)
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde piknik yaparken 5 metre yükseklikten mağaraya düşen genç ekiplerce kurtarıldı.

Zamanla Yarış: Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Gelen ihbar üzerine Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye, jandarma ve diğer arama kurtarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sarp ve zorlu arazi koşullarında yürütülen operasyon, yaklaşık iki saat sürdü. Ekiplerin titiz ve koordineli çalışması neticesinde mağaraya indirilen personel, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedyeye sabitledi.

Yaralı olarak kurtarılan Kadir Ö., sarp arazide yaklaşık 1,5 kilometre boyunca sedye ile taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç, ileri tetkik ve tedavi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights