Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kum ocağındaki göçükte acı son: 72 saatlik arama çalışması tamamlandı

İstanbul Silivri’de bir kum ocağında meydana gelen göçük sonrası balçık altında kalan kepçe operatörünü arama çalışmaları, 72 saatin ardından acı bir şekilde sonuçlandı. Yoğun çabalar neticesinde operatörün cansız bedenine ulaşılarak Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

İstanbul Silivri'de bir kum ocağında meydana gelen göçük sonrası balçık

İstanbul’un Silivri ilçesine bağlı Büyükkılıçlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kum ocağında, 29 Temmuz Salı günü saat 16.00 sularında elim bir iş kazası yaşandı. İş makinesi ile çalışma yürütüldüğü esnada meydana gelen göçük, bir can kaybına neden oldu.

Göçük ve Arama Kurtarma Çalışmaları

Edinilen bilgilere göre, kum ocağı sahasında çalışma yapan kepçenin ağırlığı nedeniyle zeminde çökme meydana geldi. Çökme sonucu iş makinesi ve operatörü balçık kitlesinin altında kaldı. Kazanın hemen ardından bölgeye AFAD, UMKE, Silivri Belediyesi Arama Kurtarma (SAK), itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilerek geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlatıldı. Ekiplerin yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde öncelikle göçük altındaki iş makinesinin konumuna ulaşıldı.

72 Saat Sonra Gelen Acı Haber

Arama kurtarma ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar, kazadan 72 saat sonra acı bir haberle sonuçlandı. Türkmenistan uyruklu kepçe operatörü M.A.’nın, bulunduğu kepçe kabini içerisinde cansız bedenine ulaşıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından M.A.’nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Verified by MonsterInsights