Karamürsel ilçesinde, toplumsal bir duyarlılık örneği gösteren vatandaş, trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. İddialara göre, bir babanın kızına şiddet uygulamasına müdahale eden Uğur Deniz (35), bu uyarısının bedelini canıyla ödedi.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde eşinin yanında bıçaklanarak öldürülen Uğur Deniz, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Zanlının, kendi kızını darp ettiği, olaya şahit olan Uğur Deniz’in ise uyardığı için bıçaklandığı ileri sürüldü.
Toplumsal Duyarlılık Cinayetle Sonuçlandı
Olay, dün akşam saat 22.00 sularında Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Gündüz saatlerinde şüpheli E.K.’nin kızını darbettiğine şahit olan Uğur Deniz, duruma müdahale ederek şahsı uyardı. Bu uyarının ardından taraflar arasında gerginlik yaşandığı ve olayın kapandığı düşünülürken, E.K.’nin akşam saatlerinde Deniz’i takip ettiği öne sürüldü.
Eşiyle birlikte sahilde yürüyüş yapmakta olan Uğur Deniz’in önünü kesen şüpheli E.K., yanında taşıdığı bıçakla Deniz’e saldırdı. Eşinin dehşet dolu bakışları arasında ağır yaralanan Deniz, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde eşinin yanında bıçaklanarak öldürülen Uğur Deniz, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Zanlının, kendi kızını darp ettiği, olaya şahit olan Uğur Deniz’in ise uyardığı için bıçaklandığı ileri sürüldü.
Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yaşanan feci olayın ardından hayatını kaybeden Uğur Deniz için Karamürsel Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Deniz’in naaşı, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde ilçe mezarlığında defnedildi.
Olayın ardından yakalanan cinayet şüphelisi E.K. ile ilgili adli süreç başlatılırken, emniyet güçlerinin konuya ilişkin çok yönlü soruşturması devam etmektedir.