Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kız İsteme Nedeniyle Çıkan Kavga Sonrası Polis Memuru Öldü

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, iki aile arasında bir evlilik meselesi üzerine başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede, o gün izinli olan bir polis memuru silahla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, iki aile arasında bir evlilik meselesi üzerine

Başkentte, aileler arasında yaşanan bir anlaşmazlık trajik bir sonla noktalandı. İzin gününde olan bir polis memuru, akrabasının evlilik süreciyle ilgili yaşanan bir tartışmada silahla vurularak yaşamını yitirdi.

ANKARA’NIN ETİMESGUT İLÇESİNDE KIZ İSTEME MEVZUSU NEDENİYLE ÇIKAN KAVGADA 1 İZİNLİ POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ.
Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir polis memuru, akrabası için gittiği kız isteme görüşmesi sırasında yaşanan kavgada silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis memurunun olayın yaşandığı gün izinli olduğu öğrenildi.

Parkta Başlayan Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, gece saat 23.00 sularında Etimesgut ilçesi Ahi Mesut Mahallesi’nde bulunan Sultan Sencer Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, görev günü dışında olan polis memuru F.K., bir yakınının evlilik hazırlıkları kapsamında diğer aile üyeleriyle görüşmek üzere parkta bir araya geldi. Görüşme esnasında taraflar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziki bir arbedeye dönüştü.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Çıkan arbede esnasında ateşlenen bir silahtan çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu polis memuru F.K. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan F.K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından, konuyla ilgili çok yönlü bir soruşturma başlatıldığı ve olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights