Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

”Jandarma Afyonkarahisar’da kaçakçıların ensesinde! Onlarca yakalandı”

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucu, kaçak tütün ve sigara ticaretine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirildi. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde, Merkez ilçeye bağlı Değirmenayvalı köyünde ikamet eden bir şahsın evinde ve eklentilerinde arama yapıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucu, kaçak

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği aramada;

  • 7.450 adet dolu makaron,

  • 164 paket bandrolsüz sigara,

  • 16 adet elektronik sigara,

  • 19 kilogram dökme tütün,

  • 1 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli işlemlere başlanırken, şüpheli şahıs hakkında yasal süreç başlatıldı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, kaçakçılıkla ve suç unsurlarına karşı mücadelenin kararlılıkla ve yasal çerçevede sürdürüleceği vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights