Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

”İşten neden çıkarıldım” diye soran Atılgan’ı, öldürüp dondurucuya koydu!

Aksaray’da kaybolan emekli jeoloji mühendisi Tekin Atılgan, tüyler ürperten bir cinayete kurban gitti. Atılgan’ın, tartışma yaşadığı iş arkadaşı tarafından öldürülerek buzdolabına konduğu, ardından ise Niğde’nin Altunhisar ilçesindeki bir araziye atıldığı ortaya çıktı. Katil zanlısı Yaşar Can K. (26), Kayseri’de yakalanarak Aksaray’a getirildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da kaybolan emekli jeoloji mühendisi Tekin Atılgan, tüyler ürperten bir

Tartışma, İşten Çıkarma ile Başladı

Olay, Tekin Atılgan’ın çalıştığı Yeni Sanayi bölgesindeki iş yerinde başladı. İddiaya göre, Atılgan işyeri müdürü Yaşar Can K. ile tartıştı. Tartışma sonrası Atılgan’ın işine son verildi. İki gün sonra akşam saatlerinde tekrar iş yerine gelen Atılgan, işten çıkarılma nedenini sormak istedi. Bu konuşma kısa sürede yeniden tartışmaya ve ardından kavgaya dönüştü.

Cinayet ve Gizleme Planı

Kavga sırasında Yaşar Can K., yanında bulundurduğu tabanca ile Atılgan’a iki el ateş etti. Ağır yaralanan Atılgan olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı, cesedi bir dondurma dolabına koyarak dolabı kamyonete yüklemek için işçilere yardım ettirdi. İşçiler olaydan habersizdi.

Zanlı, kamyonetle dolabı Niğde’nin Altunhisar ilçesindeki boş bir araziye götürdü. Cesedi ve dolabı yakmak istediği, ancak başarılı olamayınca olay yerini terk ettiği öğrenildi.

Ceset Dolapta Bulundu

Aksaray Emniyeti, kayıp başvurusunun ardından başlattığı soruşturmada 20 kişilik özel ekip görevlendirdi. Havadan drone destekli yapılan aramalarda, yol kenarında çukur bir alanda dondurma dolabı bulundu. Dolabın içinde yapılan incelemede Tekin Atılgan’ın cansız bedeni ortaya çıkarıldı.

Katil Kayseri’de Yakalandı

Olay sonrası kaçan zanlının Kayseri’de bir akrabasının yanında saklandığı belirlendi. Aksaray ve Kayseri Emniyet Müdürlükleri ortak operasyon düzenledi. Yaşar Can K. kıskıvrak yakalanarak Aksaray’a getirildi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights