Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşçinin başı makineye sıkıştı, hayatını kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesinde bir mermer ocağında çalışan 54 yaşındaki Yılmaz Topal, mermer kesme makinesine başı sıkışınca ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bir mermer ocağında çalışan 54 yaşındaki Yılmaz

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Akyol Mahallesi’nde bulunan bir mermer ocağında, sabah saatlerinde trajik bir kaza meydana geldi. İş yerinde çalışan 54 yaşındaki Yılmaz Topal, mermer kesme makinesiyle çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle başını makineye sıkıştırdı. Olay anında büyük panik yaşanırken, mesai arkadaşları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Makineden kurtarılan ve ağır yaralanan Yılmaz Topal, ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste doktorların yoğun çabalarına rağmen, işçi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri incelemesi tamamlandıktan sonra Topal’ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri, kazanın nedenini belirlemek üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş güvenliği önlemlerinin yeterliliği ve olayın nasıl gerçekleştiği detaylı şekilde inceleniyor. Mermer ocağındaki diğer işçiler, olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için gerekli uyarıları yeniledi.

 

Verified by MonsterInsights