Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş yerinin önündeki köpeklere kurşun yağdırdılar: Biri can verdi diğeri yaralandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, bir adak satış merkezine gece saatlerinde araçla yaklaşan şüpheliler, iki çoban köpeğine silahla ateş açtı. Meydana gelen saldırıda köpeklerden biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, bir adak satış merkezine gece saatlerinde araçla

Gece baskınında savunmasız hayvanlar hedef alındı
Olay, 15 Ağustos’u 16 Ağustos’a bağlayan gece, saat 04.30 sularında İstanbul Esenyurt’a bağlı Kıraç’ta bulunan bir kurban ve adak satış alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, bir araçla iş yerinin önüne gelerek çoban köpeklerine yönelik 6 ila 7 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu köpeklerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri ağır şekilde yaralandı. Saldırganlar, olayın ardından hızla bölgeden uzaklaştı.

İş yeri sahibi: “Kimseyle bir husumetimiz yok”
Yakınlardaki bir spor tesisinin güvenlik görevlilerinin silah sesleri ve yoğun köpek havlamaları üzerine haber vermesiyle olay yerine gelen iş yeri sahibi Kazım Zabun, gördüğü manzara karşısında şok yaşadı. Durumu derhal emniyet güçlerine bildiren Zabun, şüphelilerden şikayetçi oldu. Polise verdiği ifadede, kimseyle bir düşmanlığının olmadığını ve sadece geçimini sağlamak için çalıştığını belirten Zabun, “Biz burada küçük çaplı ekmek paramızı kazanıyoruz. Kim olduğunu bilmiyoruz ama çözülecek, polis bütün kamera kayıtlarını aldı” şeklinde konuştu.

Merkezin çobanı iddia etti: “Bana da ateş ettiler”
Olay sırasında iş yerinde bulunan ve adak merkezi çobanı olarak görev yapan Süleyman Ak ise saldırının sadece hayvanlara yönelik olmadığını öne sürdü. Yaşananları anlatan Süleyman Ak, şüphelilerin kendisine de ateş ettiğini fakat kurşunların isabet etmediğini iddia etti. Saldırganların daha sonra olay yerinden kaçtığını belirten Ak, “Gece vakti çalıştığım yere silahlı saldırı oldu, 2 hayvanı kaybettik. Bana da sıktılar ama isabet ettiremediler” ifadelerini kullandı. Yaralanan köpeğin veteriner kliniğindeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, polisin güvenlik kamerası görüntüleri üzerinden şüphelileri yakalamak için başlattığı soruşturma devam ediyor.

Verified by MonsterInsights