Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakimiyetini Kaybeden Otomobil Kontrolden Çıkarak Su Kanalına Düştü.

Afyonkarahisar’da aniden bastıran şiddetli dolu yağışın nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini

Afyonkarahisar’da aniden bastıran şiddetli dolu yağışın nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Bolvadin-Emirdağ karayolu dişli beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede aniden bastıran dolu yağışı sonrası sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 26 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araç orta refüje girip bir süre sürüklendikten sonra sulama kanalına düştü. Kazada öğlen ya da yaralanan olmazken sürücü kendi imkanları ile araç içerisinden çıktı. Olay esnasında yolun boş olması ise yaşanabilecek bir olumsuzluğun önüne geçti. Kazanın ardından kanala düşen aracın çıkarılması esnasında yoldaki trafik bir süre durduruldu.

Kanala düşen aracın çıkarılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.(Gazete3)

 

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights