Bursa’nın Yıldırım ilçesinde sokak ortasında yaşanan kavga mahalleliyi ayağa kaldırdı. İddiaya göre, bir grup genç, aralarına aldıkları kişiyi tekme tokat dövmeye başladı. Yerde kalan şahıs dakikalarca darp edilirken, kavga kısa sürede büyüdü.
Olay merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup genç, sokak arasında husumetlisiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma yerini kavgaya bırakınca, kalabalık araya aldığı kişiyi darp etmeye başladı. O sırada kavgayı gören bir vatandaş, tarafları ayırmak için müdahale etmek istedi. Ancak gençler bu kez de ayırmaya çalışan vatandaşa tepki gösterdi. Yaşanan arbede çevredeki diğer vatandaşların amatör kamerasına yansıdı.
Kavga, tarafların bir süre sonra uzaklaşmasıyla son buldu.
Gençler Arasında Sokak Ortasında Kavga: Yumruklar ve Tekmeler Havada Uçuştu
Bir grup gencin sokak ortasında birbirine girmesi, mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. Husumetli oldukları iddia edilen kişiler arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.