Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşini bardak ve yumruk darbesi ile öldüren koca hakkında yeni gelişme!

Samsun’un Asarcık ilçesinde Yücel Günegül (48), tartıştığı eşi Fatma Günegül’ü (41) bardak ve yumruk darbeleriyle darp edip boğarak öldürdü.

Samsun’un Asarcık ilçesinde Yücel Günegül (48), tartıştığı eşi Fatma Günegül’ü

Olay, jandarmanın rutin yol kontrolünde şüpheli davranışları fark etmesiyle ortaya çıktı.

Yapılan incelemede, cinayetin Canik ilçesindeki evlerinde işlendiği ve kadının balkonunda hayatını kaybettiği belirlendi.

Şüpheli, daha önce de aile içi şiddet nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırmış, hatta kızını bıçakla yaralamış ve kısa süre önce tahliye edilmişti.

Olay sonrası Yücel Günegül jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Fatma Günegül’ün cenazesi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights