Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eltisinin zehirlemeye çalıştığı kadın o anları anlattı: “Düğünü rezil olsun diye yaptım demiş”

Ankara’da yaşayan Necla Üstünel, oğlunun düğünü sırasında eltisi F.Ü. tarafından içeceğine antidepresan karıştırılarak zehirlendiğini öne sürdü. Güvenlik kamerası kayıtlarıyla ortaya çıkan olayın ardından yeniden yargılama süreci başlarken, Üstünel en mutlu gününü zehir ettiğini belirttiği eltisi hakkında adalet arayışını sürdürdüğünü açıkladı.

Ankara'da yaşayan Necla Üstünel, oğlunun düğünü sırasında eltisi F.Ü. tarafından

Ankara’da, bir annenin en mutlu günü olması beklenen oğlunun düğünü, akılalmaz bir iddiayla kabusa dönüştü. Gelin alma merasimi için hazırlık yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan Necla Üstünel, eltisi F.Ü. tarafından zehirlendiğini iddia etti. Olayın, kuafördeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle ortaya çıktığı belirtildi.

En Mutlu Gün Kabusa Döndü

2023 yılının Ağustos ayında gerçekleşen olayda Necla Üstünel, oğlunun düğün günü hazırlık için gittiği kuaförde, eltisi F.Ü.’nün kendisine ikram ettiği içeceği tükettikten kısa bir süre sonra rahatsızlandığını belirtti. Durumu fark ettiğinde boğazında şiddetli bir yanma hissettiğini ve yanındaki kız kardeşini uyardığını ifade eden Üstünel, düğün telaşıyla ilk başta durumu tam olarak kavrayamadığını söyledi. Düğün salonuna geçtikten sonra semptomlarının ağırlaştığını ve bilincini kaybetmeye başladığını aktaran mağdur kadın, “Vücudum şişmeye başladı ve durumumun çok kötü olduğunu anladım. Ambulansla hastaneye kaldırıldım. Doktorlar, belirtilerin beyin felcine benzediğini söyledi,” ifadelerini kullandı. Oğlunun düğününde yanında olmak için kendi rızasıyla hastaneden ayrıldığını belirten Üstünel, yaşadığı en büyük üzüntünün ise salona döndüğünde oğlunun kendisiyle oynamak istemesi olduğunu dile getirdi.

Güvenlik Kamerası Gerçeği Ortaya Çıkardı

Olayın ardından eşinin tavsiyesi üzerine kuaföre geri dönerek güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerini belirten Necla Üstünel, “Kızım kayıtları açtığında, eltimin içeceğime bir şişe ilacı boşalttığı anla karşılaştık. Gördüklerimiz karşısında şok olduk ve derhal nöbetçi mahkemeye giderek şikayette bulunduk,” dedi. Üstünel, eltisinin bu eylemi “düğünü rezil olsun diye” yaptığını kayınbiraderine itiraf ettiğini de sözlerine ekledi.

Hukuki Süreç Yeniden Başladı

Konuyla ilgili hukuki süreci yürüten Avukat Burcu Aslan, davanın seyrine ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Avukat Aslan, sanık F.Ü.’nün ilk ifadesinde ilacı yanlışlıkla verdiğini söylemesi üzerine dosyanın “taksirle yaralama” suçundan açıldığını ve sanığın adli para cezası alarak cezasının ertelendiğini belirtti. Ancak bu karara itiraz ettiklerini vurgulayan Aslan, “Delil olarak sunduğumuz video kayıtları ve tanık beyanları neticesinde itirazımız kabul edildi. Dava, genel hükümlere göre yeniden görülmeye başlandı. Bu eylemin kasten yaralama, hatta öldürmeye teşebbüs olduğunu kanıtlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu. Necla Üstünel ise adalet yerini bulana kadar davasından vazgeçmeyeceğini kesin bir dille ifade etti.

Verified by MonsterInsights