Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de hayatını kaybeden emniyet müdür yardımcısının cenazesi memleketine gönderildi

Denizli’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Orak’ın (48) cenazesi, törenle memleketi Aydın’a gönderildi.

Denizli'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2. Sınıf Emniyet Müdürü

Rahatsızlığı sonrası gittiği Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde beyin kanaması teşhisi konulan İsmail Orak, yaşam mücadelesini kaybetti.

Orak’ın cenazesi işlemlerinin ardından, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.

Buradaki törende, Orak’ın öz geçmişi okundu, dua edildi.

Törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile Orak’ın ailesi ile mesai arkadaşları katıldı.

Törenin ardından Orak’ın naaşı, memleketi Aydın’nın Nazilli ilçesine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights