Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cinnet geçirdi, Eşi ve 3 çocuğunu öldürdü!

 Avcılar’da cinnet getiren bir adam, eşi ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldürdü.

 Avcılar'da cinnet getiren bir adam, eşi ve 3 çocuğunu silahla

 Aile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Olay, saat 13.22 sıralarında Avcılar ilçesi Denizköşkler Mahallesinde meydana geldi.

AVCILAR’DA CİNNET GETİREN BİR ADAM, EŞİ VE 3 ÇOCUĞUNU SİLAHLA VURARAK ÖLDÜRDÜ. ARDINDAN SİLAHI KENDİ KAFASIN DAYAYAN ŞAHIS İNTİHAR ETTİ. AİLE YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU. (HAKAN POLAT/İSTANBUL-İHA)
Avcılar’da cinnet getiren bir adam, eşi ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldürdü. Ardından silahı kendi kafasın dayayan şahıs intihar etti. Aile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgilere göre, cinnet geçiren 38 yaşındaki Velican Alıcı, eşi Fikriye Alıcı (35) ve R.E.A.(12), R.A.(7), K.C.A.(6) isimli çocuklarını silahla vurdu. Aile yakınları aileden haber alamayınca eve geldi. Kapıyı açamayınca polis ekiplerine ihbarda bulundular. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptığı ilk müdahalede adamın, eşinin ve çocukların hayatını kaybettiğini belirledi. Aile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Verified by MonsterInsights