İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Parkta maddi hasar oluşurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahalle muhtarı, aileler ve okulların çocukların bilinçlendirilmesi konusunda daha sorumlu davranması gerektiğini vurguladı.
Bunlar şimdi çocuk mu?
Bursa Yıldırım’a bağlı Arabayağı Mahallesi’nde, 10-13 yaşlarındaki iki çocuk oyun parkında ateş yakarak parkın bir bölümünün yanmasına yol açtı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.