Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Art arda deprem! 13 saatte 17 sarsıntı yaşandı

Bingöl’de son 13 saat içerisinde büyüklükleri 1.2 ile 4.4 arasında değişen 17 ayrı deprem meydana geldi. Sarsıntıların 16’sı Kiğı, 1’i ise Bingöl merkezli olarak kaydedildi. İlk deprem gece 00.58’de 2.8, son deprem ise saat 15.32’de 2.4 büyüklüğünde gerçekleşti.

Bingöl’de son 13 saat içerisinde büyüklükleri 1.2 ile 4.4 arasında

En şiddetli sarsıntı, saat 12.26’da Kiğı ilçesinde 4.4 büyüklüğünde, yerin 7.02 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremler bölgede kısa süreli paniğe neden olurken, herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“AFAD verilerine göre bugün saat 12.26’da, merkez üssü Kiğı ilçemiz Özlüce Barajı yakınları olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem, 7.02 km derinlikte gerçekleşmiştir. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum veya can kaybı ihbarı alınmamıştır. Ekiplerimiz sahada gelişmeleri yakından takip etmektedir. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Rabbim beterinden korusun diyoruz.”

Verified by MonsterInsights