Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kan donduran olay

İstanbul’un Arnavutköy’de 16 yaşında olan 2 arkadaşın kavgası cinayetle sonuçlandı. Çocuklardan biri tartıştığı arkadaşını defalarca kez bıçaklayarak ölümüne neden oldu. Polis kan donduran olayla alakalı çalışma başlattı.

İstanbul'un Arnavutköy'de 16 yaşında olan 2 arkadaşın kavgası cinayetle sonuçlandı.

Olay, 2 Şubat 2025 günü saat 21.30 sıralarında Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya gör,e daha önceden aralarında tartışma yaşanan 2 arkadaş mahallede bulunan bir çayırlık alanda buluşarak konuşmak istedi. Kardeşi Bayram B. (14) ile buluşma noktasına giden Yasin Bozuklu (16) arkadaşı olan Yakup K. (16) ile buluşup kısa süre konuştuktan tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada cebindeki bıçağı çıkartan Yakup K. arkadaşı Yasin Bozuklu’yu 5 yerinden bıçakladı. Ağır yaralı şekilde yer yığılan çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuk hayatını kaybetti. Arkadaşının katili olan Yakup K. ise Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Daha önce de kavga etmişler
Edinilen bilgilere göre, 2 arkadaşın daha önceden de kavga ettiği ve çıkan kavganın vatandaşlar tarafından ayrıldığı , sosyal medya platformları üzerinden birbirlerine küfür ve hakaret ettikleri de öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights