Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da korkutan yangın: depolama alanı alevlere teslim oldu

Yalıtım malzemesi olarak kullanılan ve yurt dışına gönderilen kamışların depolandığı alanda çıkan yangın, 3 saatlik yoğun müdahale sonrası söndürüldü. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın büyük çapta maddi kayba yol açarken, ekipler soğutma çalışmaları başlattı. Olayda can kaybı yaşanmadı, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yalıtım malzemesi olarak kullanılan ve yurt dışına gönderilen kamışların depolandığı

Kamış depolama alanında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesiyle kontrol altına alındı. Eber Gölü’nden toplanan ve büyük kısmı yurt dışına ihraç edilen kamışların bulunduğu alanda çıkan yangın çevre sakinlerinin ihbarı üzerine fark edildi.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, alevlere yoğun şekilde müdahale etti. Yangın yaklaşık 3 saatte söndürülürken, alanın tamamına yakınında ciddi hasar oluştu. Yangın sonrası soğutma çalışmaları başlatıldı. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının çıkış sebebinin netleşmesi için olay yerinde inceleme başlatıldı. Maddi zararın boyutu ise yetkililer tarafından yapılacak değerlendirme sonucu netleşecek.

 

Verified by MonsterInsights