Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da DEAŞ Operasyonu! Yabancı uyruklu şahıslara geçit yok!

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, DEAŞ terör örgütüne müzahir dijital

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, DEAŞ terör örgütüne müzahir dijital platformları kullandığı tespit edilen yabancı uyruklu bir şahıs gözaltına alındı. Şahsın dijital materyallerinde yapılan incelemede, içeriklerin bir kısmının eşine ait olduğu belirlendi. Ardından, yabancı uyruklu eşi de gözaltına alındı.


Yapılan araştırmada, şüphelilerin gerçek kimlik bilgilerini gizlemek amacıyla sahte kimlik kullandıkları tespit edildi. Emniyetin terör ve suçla mücadele çalışmaları kararlılıkla sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights