Narkotik Ekipleri Şüpheliyi Takibe Aldı
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde dolaşımını ve ticaretini engellemeye yönelik yürüttüğü çalışmaları kararlılıkla sürdürmektedir. Bu kapsamda yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, Efeler ilçesinde ikamet eden 75 yaşındaki A.P. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgilere ulaşılmıştır. Şüpheli, narkotik ekipleri tarafından bir süre teknik ve fiziki takibe alınmıştır.
Operasyonda 800 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi
Yeterli delil ve bulguların elde edilmesinin ardından operasyon için harekete geçilmiştir. Ekipler, Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi’nde belirlenen adrese baskın düzenlemiştir. Şüpheli A.P.’nin üzerinde ve ikametgahında gerçekleştirilen detaylı aramalarda, yasa dışı olduğu değerlendirilen toplam 800 adet sentetik ecza hapı bulunmuştur.
Ele geçirilen uyuşturucu maddelere kanıt niteliğinde el konulurken, 75 yaşındaki şüpheli A.P. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçlamasıyla gözaltına alınmıştır. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirilmiştir.