Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

500 liralık şofben tartışması can aldı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir öğretmen, 500 TL tutarındaki şofben tamir bedeli nedeniyle tartıştığı 70 yaşındaki kiracısını feci şekilde darbetti. Aldığı darbeler sonrası evinde fenalaşan yaşlı adam hayatını kaybederken, olayın zanlısı öğretmen ve ailesi olay yerinden kaçtı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir öğretmen, 500 TL tutarındaki şofben tamir

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı bir yaylada, ev sahibi ile kiracısı arasında başlayan basit bir anlaşmazlık, trajik bir cinayetle son buldu. Bir eğitimci olan ev sahibinin, 500 Türk Lirası tutarındaki bir masraf nedeniyle tartıştığı 70 yaşındaki kiracısını darbederek ölümüne sebep olduğu iddia edildi. Olayın ardından zanlı, ailesiyle birlikte kayıplara karıştı.

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNE BAĞLI KUYTUCAK MAHALLESİ SAVRUK YAYLASI’NDA EV SAHİBİ İLE KİRACISI ARASINDA ÇIKAN KAVGA ÖLÜMLE BİTTİ. (BERİL SOLMUŞGÜL – FARUK YİĞENOĞLU/ADANA-İHA)
Adana’nın Kozan ilçesinde bir okulda öğretmen olduğu öğrenilen şahıs yayla evindeki kiracısını 500 TL’lik arızalı şofben parası tartışmasında darbetti. Yaralanıp evine giden kiracı hayatını kaybetti, şüpheli ise kaçtı.

Köy Meydanında Başlayan Vahşet

Edinilen bilgilere göre olay, Kozan ilçesine bağlı Kuytucak Mahallesi Savruk Yaylası’nda yaşandı. Ev sahibi olan ve bir meslek lisesinde öğretmen olarak görev yaptığı öğrenilen Y.R., dört yıldır kiracısı olan 70 yaşındaki Hüseyin Başak’tan, arızalanan şofben için 500 TL talep etti. Hüseyin Başak’ın, söz konusu şofbeni kullanmadığını belirterek bu ücreti ödemeyi reddetmesi üzerine ikili arasında bir gün önce başlayan sözlü tartışma, bugün köy meydanında fiziki saldırıya dönüştü. İddialara göre şüpheli Y.R. ve eşi, üç çocuk babası olan yaşlı adamı sopa ve demir levye kullanarak ciddi şekilde darbetti.

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNE BAĞLI KUYTUCAK MAHALLESİ SAVRUK YAYLASI’NDA EV SAHİBİ İLE KİRACISI ARASINDA ÇIKAN KAVGA ÖLÜMLE BİTTİ. (BERİL SOLMUŞGÜL – FARUK YİĞENOĞLU/ADANA-İHA)
Adana’nın Kozan ilçesinde bir okulda öğretmen olduğu öğrenilen şahıs yayla evindeki kiracısını 500 TL’lik arızalı şofben parası tartışmasında darbetti. Yaralanıp evine giden kiracı hayatını kaybetti, şüpheli ise kaçtı.

Soruşturma Derinleştiriliyor

Saldırının ardından evine dönen Hüseyin Başak, bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldı. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine intikal eden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, acılı aileyi sakinleştirmekte güçlük çekerken, savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Başak’ın vücudunda çok sayıda darp izine rastlandı. Merhum Hüseyin Başak’ın naaşı, kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eğitimci Zanlı Her Yerde Aranıyor

Olayın faili olarak aranan Y.R.’nin, daha önce müdür yardımcılığı yaptığı, şimdilerde ise aynı okulda öğretmen olarak görevine devam ettiği belirtildi. Cinayet zanlısı öğretmenin, olayın hemen ardından eşi ve çocuklarıyla birlikte araca binerek olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, zanlı Y.R. ve eşinin yakalanması için geniş çaplı bir arama ve yakalama çalışması başlattı.

Verified by MonsterInsights