Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 kişi silahla öldürüldü: Katil zanlısı kaçıyor

İstanbul Büyükçekmece’de E-5 yanyolda araç içinde 2 kişi öldürüldü, zanlının aynı gece bir kadını da otel odasında vurarak öldürdüğü belirlendi. Polis, katil zanlısı H.K.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Büyükçekmece’de E-5 yanyolda araç içinde 2 kişi öldürüldü, zanlının

Büyükçekmece ilçesi Mimar Sinan Mahallesi E-5 yanyolda, dün gece saatlerinde silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Araçta ve yerde ağır yaralı olarak bulunan Emrah Güçlü ve Emrah Yılmaz isimli iki kişi hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen her iki şahıs hayatını kaybetti.

Otel Odasında Kadın Cesedi

Polis, cinayetlerin yaşandığı noktaya yakın bir otelde yaptığı incelemede 27 yaşındaki Melisa Küçüklekçi’nin silahla vurulmuş cesedine ulaştı. Böylece olayda hayatını kaybeden kişi sayısı 3’e yükseldi.

Ölen üç kişinin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polis Zanlıyı Arıyor

Olayın katil zanlısı H.K.’nın her yerde arandığı belirtilirken, polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Verified by MonsterInsights